Ražotājiem

Staņislavs Miščenko, restorāns „Elements”

Pavārs ar vairāk nekā 20 gadu darba pieredzi. Strādāji ekskluzīvos restorānos un privātmājās, šobrīd ir sušefs (šefpavāra vietnieks) „Tallink” viesnīcas restorānā „Elements. Savā laikā Staņislavs ir ar izcilību beidza kulināro tehnikumu, pēc tam Rīgas Tirdzniecības tehnikumu, bet pavisam nesen beidza studijas augstākajā izglītībā, iegūstot maģistra grādu biznesa vadībā.

Staņislavs ir saldummīlis, tāpēc viss, kas saistīts ar cukuru, viņam ir mīļš. Īpaši viņam patīk Dansukker cukura sīrupi, kam ir izcila, viegli izmantojama struktūra, un kas, pavāraprāt, ir pat pārāks par parasto balto cukuru. Staņislavs iesaka arī Farīna cukuru, kuru viņš izmanto zivs gatavošanā.

Šefpavārs iesaka: