Ražotājiem

Artūrs Freibergs, restorāns „Yolo“

"Virtuve ir ikviena pavāra svētnīca," saka Artūrs Freibergs. Artūra hobiji un intereses ir ceļošana, kulinārija un, kā pats atzīst, visa jaunā un nepazīstamā apgūšana. Konceptuāli veidojot ēdienkartes un ievērojot manifestu, viņš izvēlas vadīties pēc produktu sezonalitātes un to pieejamības. Kā pamatu galvenokārt izmanto franču gatavošanas tehnoloģijas, papildinot tās ar cittautu kulinārijas elementiem - stilu, filosofiju u.tml. Ceļojot un izzinot citu valstu virtuves un to kultūru, Artūrs gūst zināšanas un smeļas iedvesmu jaunu ēdienkaršu sastādīšanai. Viņš ir vairakkārt piedalījies Latvijas pavāru konkursos un guvis pieredzi stažējoties ārpus Latvijas, piemēram, Igaunijas labākajā restorānā "Restaurant Ö". Ir bijis arī kulinārijas šova "Mūsdienu Latvijas garša" finālistu vidū. Artūrs Freibergs ir biedrības “Pavāru klubs” valdes loceklis un kārtīgs Latvijas virtuves patriots, tomēr viņš augstu vērtē citu pasaules daļu gastronomiskās tradīcijas un pārzina tās praksē.