Ražotājiem

Aija Gabrāne, Mālpils Muiža

Aija jūs vienmēr pārsteigs ar savu meistarību, profesionalitāti un izdomu. Viņas gatavotie ēdieni izceļas ne tikai ar izsmalcinātu garšu, bet arī ar noformējumu- krāsu un faktūru paleti. 2013. gadā Aija tika atzīta par labāko pavāri TV ekspedīcijā „Mūsdienu Latvijas garšas” un izpelnījās neviltotu žūrijas atzinību un sajūsmu.

Aijas iecienītākais cukura veids ir baltais cukurbiešu cukurs, kas ir vistuvākais mūsu tradicionālajai virtuvei. Taču Aijas lielais pārsteigums bija Dansukker cukura sīrupi. Tie ir ļoti ērti lietošanā – dozators neļauj sīrupam nopilēt vai izlīt par daudz, bet mērskala pudeles sānos ļauj precīzi nomērīt nepieciešamo daudzumu.

Šefpavārs iesaka: