Ražotājiem

Jānis Kairis, kafejnīca "Kairi"

„Saldums cilvēkus padara laimīgus,”saka Jānis Kairis, skaidrodams, kāpēc izvēlējies tieši konditora profesiju. Viņš ir laimīgs cilvēks, kas dara savu iemīļoto dabu atzītā restorānā, audzina divus lieliskus bērnus un mājas virtuvē saimnieko kopā ar sievu Maiju. „Konditora profesijā ir nepieciešama juveliera precizitāte”. Es diemžēl nevaru pielabot sava darba rezultātu, kā to var izdarīt pavārs, piemēram, papildinot zupu ar šķipsniņu garšvielu. Konditoram ir jāperdz galarezultāts vēl pirms darba uzsākšanas. Precīzi svari, laba krāsns un teicamas kvalitātes izejvielas ir galvenie priekšnosacījumi lieliska deserta pagatavošanai. Un pats svarīgākais – dariet, un jums izdosies!” saka lieliskais konditors.