Ražotājiem

Mārtiņš Sirmais, "3 pavāru restorāns"

Mārtiņa vizītkarte ir vienkāršība – gaļu servējam uz salātu lapas, salātus – uz akmens „paplātītes”. Galvenais – neko nesarežģīt. Jo labas lietas ir labas tāpat. Latvijas skatītājiem iepazīts TV šovos un pavāru raidījumos. Šobrīd – ēdienu pavēlnieks savā „Trīs pavāru restorānā „Tam Labam būs augt”” un garšvielu koncepta „Sirmais & Dreibants” līdzautors.

Sirmais pats saka, ka cukuru lietot vajag ar mēru – tikai tur, kur tas nepieciešams, līdzīgi kā citas garšvielas. Taču cukurs izceļ citas garšas, tāpēc aizmirst par to, ja vēlies patiesi gardu ēdienu, nevajadzētu.

Šefpavārs iesaka: