Ražotājiem

Gunta Andersone, Skrundas Muiža

Skrundas muiža ir slavena ne tikai ar skaisto, atjaunoto ēku kompleksu, bet arī ar izcilo restorānu, kurā saimnieko Gunta Andersone. Gunta ir sekmīgi startējusi otrajā „Mūsdienu Latvijas garšas” ekspedīcijā. Viņas virtuvē tiek izmantoti pārsvarā tikai Latvijā audzēti produkti un vietējo zemnieku ražojumi. Baudīt ēdienus Skrundā varat, vērojot brīnišķīgo skatu Ventas ielokā.

Guntas iecienītākie Dansukker produkti ir tieši sīrupi. Tie ir piemēroti grila sezonas laikā – ērti izmantojami marināžu gatavošanai brīvā dabā un kraukšķīgas cepeša garoziņas izveidošanai. Tumšais sīrups piešķirs cepumiem tumšāku karameles toni un aromātu.

Šefpavārs iesaka: