Ražotājiem

Ēriks Dreibants, "3 pavāru restorāns"

Viens no pieredzējušākajiem, labākajiem un sirsnīgākajiem Latvijas šefpavāriem. Putnu vērotājs. Dabas draugs. Virtuves lielmeistars. Agrāk piedalījies visaugstākā līmeņa konkursos, tad pats tādus organizējis, tagad – saimnieks savā „Trīs pavāru restorānā „Tam Labam būs augt”” un garšvielu koncepta „Sirmais & Dreibants” līdzautors. Ēriks vienmēr tiecas sniegt saviem viesiem vislabāko, modernāko un dabiskāko ēdienu. To var izbaudīt arī viņa receptēs.

Par dažādiem cukura veidiem runājot, Ēriks izmanto dažādus – katrai vajadzībai savu. Taču viņu pamatoti var saukt par Želejas cukura „atklājēju” Latvijā. Ērika gatavotā panna cotta ilgu laiku bija viņa restorāna „nagla”. Un tā patiešām bija gatavota tik vienkārši – uzvāri saldo krējumu, pievieno Dansukker Želejas cukuru, garšvielas, un gatavs.

Šefpavārs iesaka: