Ražotājiem

Dina Gira, pusdienu restorāni "Daily"

Dina ir konditorejas entuziastu un profesionāļu vidū atzīta autoritāte. Jau daudzus gadus strādājot „Kaļķu Vārtu”, pēc tam restorānu ķēdes „Daily” konditorejas vadībā, Dina paralēli vada seminārus un apmācības jaunajiem konditoriem, ir eksaminācijas komisijā Rīgas Restorānu servisa skolā, kā arī apmeklē kaimiņvalstis ar dažādām dekoratīvās konditorejas kursu programmām.

Dinas iemīļotākie cukura veidi ir klasiskais baltais cukurs, kas ir visu saldo ēdienu pamatā, taču ļoti iecienīti ir arī visi brūnie cukuri – Demerara, Farīns, Muscovado. „Katrs no tiem piešķir kādu citu niansi un veic noteiktu lomu katrā konkrētā receptē”, saka Dina.

Konditore iesaka: