Ražotājiem

Piparkūku kārtojums

Ja mājās aizķērušās piparkūkas, kuras tāpat vien vairs nekārojas grauzt, var pagatavot lielisku, atsvaidzinošu desertu. Konditors Jānis Kairis demonstrē, kā to izdarīt. Gan piparkūkas, gan pārējās sastāvdaļas liekamas pēc katra paša ieskatiem, cik lielu katru kārtu gribas, tāpēc produktu sastāvs bez konkrētiem daudzumiem.

Sastāvdaļas:

  • Saldētas ogas - avenes, zemenes, upenes, kazenes
  • Sarkanvīns
  • Piparkūku garšvielu maisījums
  • Piparkūkas
  • Dansukker Tumšais cukura sīrups
  • Kanēlis
  • Skābais krējums
  • Saldais krējums
  • Dansukker vaniļas cukurs
  • Dansukker baltais pūdercukurs

Izmantotie cukuri:

Receptes autors:

Jānis Kairis, kafejnīca "Kairi"