Ražotājiem

Variācija par "Serenādi"

Oktobra nogalē 3 pavāru restorānā "Tam labam būs augt" norisinājās pirmā Dansukker "Saldā meistarklase", ko vadīja konditors Jānis Kairis. Piecpadsmit meistarklases laimīgie apmeklētāji - tie, kas bija aizpildījuši Dansukker aptaujas anketu un tika pie savas laimīgās lozes. Kopīgi gatavojām dažādus saldumus - "želejkončas", "serenādes", "rafaello", ļoti neparastu zefīru, kā arī nepārspējamu bazilika siera kūku.

Sastāvdaļas:

  • 200 g lazdu riekstu
  • 200 g melno plūmju
  • 200 g žāvētu aprikožu
  • 200 g kaltētu ķiršu
  • 500 g tumšās šokolādes
  • 15 g Dansukker Farīna cukura

Izmantotie cukuri:

Receptes autors:

Jānis Kairis, kafejnīca "Kairi"