Ražotājiem

2 bildes

Kanēļa cukurs un Vaniļas cukurs

09.07.2014

Dansukker Kanēļa cukurs un Vaniļas cukurs ar dabisko vaniļu ir divi šķietami vienkārši, taču ļoti parocīgi produkti, kas sniedz iespēju ikvienā virtuvē papildināt ēdienus arī šīm divām dabiskajām garšvielām ātri, ērti un noturīgā kvalitātē.

 

Silta, smaržīga ābolkūka? Klasiskās kanēļmaizītes? Aromātiska svētdienas rīta kafija? Kartupeļu un olu sacepums ar kanēli? Jā! Ar Dansukker Kanēļa cukuru iemīļotie konditorejas izstrādājumi, deserti, ēdieni un dzērieni top viegli un vienmēr izdodas teicami.

 

Kanēļa cukurs satur eksperimentos izstrādātu ļoti optimālu proporciju: 91% smalka cukura un 9% kanēļa - lieliska garša un aromāts, tieši tik, cik nepieciešams. Cukurs un kanēlis produkta tapšanas tehnoloģiskajā procesā savienoti kopā tā, lai šī attiecība starp cukuru un kanēli būtu nemainīga un vienmērīga visā paciņā. Kanēļa cukurs droši berams pāri kūkai vai brokastu pārslām - kanēlis pārklās kūku pilnīgi viendabīgi. Produkta vienmērīgais sastāvs ļauj izlietojumu padarīt ekonomisku un parocīgu.

 

Vaniļas aromāts ir neaizstājams daudzos dzērienos, konditorejas izstrādājumos un desertos, it īpaši, ja nepieciešams izcelt šokolādes garšu. Vaniļa ir orhideju dzimtas auga vaniļas negatavas, fermentētas un kaltētas pākstis. Atverot Dansukker Vaniļas cukura paciņu, tur ieraugāmie mazie, melnie punktiņi ir īstās vaniļas orhidejas augļapvalka gabaliņi. Dabiskais, spēcīgais aromāts savienojumā ar smalku, kvalitatīvu pūdercukuru veido izcilu, noturīgu garšvielu.

 

Atšķirībā no sintētiskās vielas vanilīna dabiskā vaniļa, pat ja gadīsies uzkaisīt lielāku šķipsniņu, nekā iecerēts, nekad nepiešķirs ēdienam nepatīkami rūgtenu garšu. Vaniļas cukurs ar dabisko vaniļu garantē izsmalcinātu garšu un tīru, dabisku smaržu, kas tik ļoti piestāv virtuvei!

 

Dansukker - gatavs lietošanai!

Pasākumā izmantotie cukuri: