Ražotājiem

Dansukker cepumu darbnīca

15.12.2017

Nedēļas nogale mums pagāja rosīgi, kopā ar Latvijas kulināro blogu saimniecēm, foršajām ēdienu entuziastēm Lindu Tellgrenu (lindasvirtuve.lv), Sandru Ošiņu (garsigalatvija.lv), Zani Ozoliņu (naskoties.com), Renāti Kalniņu (@rk_cook) un Silvu Kronbergu (prieksgatavot.lv), konditores Maijas Kaires (@KairiCafe) virsvadībā cepot un gatavojoties Ziemassvētkiem. Sadarbībā ir spēks - kopā sacepām vairāk nekā 20 dažādu cepumu recepšu. Lūk, dažas no receptēm:

 

No dansukker.lv kolekcijas:
https://www.dansukker.lv/lv/receptes/ingvera-cepumini.aspx
https://www.dansukker.lv/lv/receptes/riekstu-un-karamelu-cepumini.aspx
https://www.dansukker.lv/lv/receptes/kraukskigie-batonini-ar-sokolades-glazuru.aspx

 

Receptes no bloga garsigalavija.lv:
http://www.garsigalatvija.lv/zviedru-piparkukas/
http://www.garsigalatvija.lv/mandelu-cepumi-ar-cukura-glazuru/

http://www.garsigalatvija.lv/sokolades-piparmetru-beze-cepumi/

 

Receptes no prieksgatavot.lv:
http://prieksgatavot.lv/2012/04/biezpiena-cepumini/

http://prieksgatavot.lv/2013/12/mandelu-cepumini-ar-avenu-ievarijumu/

 

Receptes no naskoties.com:
http://naskoties.com/2017/10/27/mikstie-sokolades-cepumi-ar-riekstiem/
http://naskoties.com/2016/12/02/siera-un-timiana-radzini/

 

Receptes no lindasvirtuve.lv:
http://lindasvirtuve.lv/2014/09/15/pistciju-un-dzrveu-cepumi/
http://lindasvirtuve.lv/2015/12/07/plaisincepumi/
http://lindasvirtuve.lv/2016/02/28/tumsas-sokolades-un-zemesriekstu-konfektes/

 

Lielais paldies Restorānu Servisa Skola par telpu un personīgi Mārim Astičam par viesmīlību!