Ražotājiem

Ingvera trifeles

Sastāvdaļas:

  • 100 ml trekna saldā krējuma

  • 30 g sviesta
  • 10 g Dansukker pūdercukura
  • 15 ml sarīvēta svaiga ingvera
  • 200 g tumšās šokolādes
  • Dansukker pūdercukurs

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Krējumu, sviestu, šokolādes pūdercukuru un ingveru liek katliņā un uzvāra. Šokolādi sadrupina mazos gabaliņos un pievieno saldā krējuma maisījumam. Maisa, līdz šokolāde pilnībā izkūst. Liek ledusskapī uz dažām stundām, lai masa sacietē. Tad no tās izviļā mazas bumbiņas, ko apvārta pūdercukurā. Uzglabā vēsā vietā.


Receptes autors:

Dansukker