Ražotājiem

Liķiera trifeles

Sastāvdaļas:

  • 200 ml trekna saldā krējuma

  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 300 g tumšās šokolādes
  • 50 g Dansukker pūdercukura
  • 15 ml liķiera, piem. &ldquo
  • Cointreau&rdquo
  •  
  • 50 g sarīvētas tumšās šokolādes

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Katliņā samaisa saldo krējumu ar sviestu vai margarīnu un uzvāra. Šokolādi sadrupina mazos gabaliņos un pievieno saldā krējuma maisījumam. Maisa, līdz šokolāde pilnībā izkūst. Iemaisa pūdercukuru un liķieri. Liek ledusskapī uz dažām stundām. Pūdercukuru samaisa ar sarīvēto šokolādi un izber šķīvītī. No trifeļu masas izrullē bumbiņas un apvārta šokolādes un pūdercukura maisījumā. Uzglabā cieši slēgtā traukā ledusskapī.


Receptes autors:

Dansukker