Ražotājiem

Piparkūku trifeles

Sastāvdaļas:

  • 100 ml saldā krējuma

  • 75 g nesālīta sviesta
  • 75 ml Dansukker pūdercukura
  • 2 ēd.kar. Dansukker glikozes sīrupa
  • 1 t.kar. malta kanēļa
  • ½
  • t.kar. ingvera pulvera
  • 1 ml sasmalcināta ķiploka
  • 200 g piena šokolādes
  • Dekorēšanai:
  • 10-12 piparkūkas


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Saldo krējumu, sviestu, pūdercukuru, glikozes sīrupu un garšvielas katliņā uzvāra. Šokolādi sasmalcina un pievieno maisījumam. Maisa, līdz šokolāde izkususi, un tad atdzesē. Sadrupina piparkūkas. No trifeļu masas veido bumbiņas, apvārta cepumu drupačās un uzglabā sausā, vēsā vietā.


Receptes autors:

Dansukker