Ražotājiem

Sniega bumbas

Sastāvdaļas:

  • 200 g sviesta vai margarīna istabas temperatūrā

  • 180 g Dansukker pūdercukura
  • 225 g auzu pārslu
  • 100 g vaniļas krēma pulvera
  • 30-60 ml auksta ūdens
  • 200 g baltās šokolādes
  • Kokosriekstu skaidiņas

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Samaisa sviestu vai margarīnu ar pūdercukuru. Pievieno auzu pārslas, vaniļas krēma pulveri un aukstu ūdeni. Saviļā bumbiņās un liek ledusskapī atdzist. Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē. Bumbiņas vispirms iemērc šokolādē, tad pārkaisa ar kokosriekstu pulveri. Uzglabā vēsā vietā.


Receptes autors:

Dansukker