Ražotājiem

Krējuma konfekes formiņās

Sastāvdaļas:

  • 200 g margarīna

  • 200 g Dansukker pūdercukura
  • 475 g kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura
  • 12 krējuma konfektes, piemēram, &bdquo
  • Dumle&rdquo
  • Smalkmaizīšu formiņas


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Kārtīgi sajauc margarīnu ar pūdercukuru. Samaisa miltus ar cepamo pulveri un vaniļas cukuru un pievieno masai. Ļauj mīklai atdzist ledusskapī vismaz 30 minūtes. Sagriež krējuma konfektes uz pusēm. Mīklu sarullē rullītī, kuru sagriež 24 gabaliņos. Gabaliņus saveļ bumbiņās. Ieliek bumbiņas smalkmaizīšu formiņās. Katrā bumbiņā izveido iedobīti un ieliek tajā krējuma konfekti. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C aptuveni 10 minūtes. Ļauj atdzist.


Receptes autors:

Dansukker