Ražotājiem

Anīsa zvaigznes

Sastāvdaļas:

  • 250 ml miltu

  • 100 ml Dansukker pūdercukura
  • 1,5 ēd. kar. samaltu anīsa sēklu
  • 1 olas dzeltenums
  • 100 g margarīna
  • Glazūrai
  • 100 ml Dansukker pūdercukura ar zemeņu garšu
  • 2 ēd. kar. ūdens
  • Dekorēšanai
  • Dansukker baltās cukura pērlītes


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Sajauc bļodā vai virtuves kombainā miltus, pūdercukuru un anīsa sēklas. Iemaisa olas dzeltenumu un margarīnu. Ļauj mīklai stundu pastāvēt ledusskapī. Uzsilda cepeškrāsni līdz 225°C. Izveltnē mīklu 3 - 4 mm biezumā. Izveido no mīklas zvaigznes. Novieto tās uz cepamās plāts, kas pārklāta ar sviestpapīru. Cep cepeškrāsns vidējā daļā apmēram 5 minūtes. Tad ļauj tām atdzist uz restītēm. Sajauc zemeņu garšas pūdercukuru ar ūdeni un uzsmērē masu uz zvaigznēm. Pārkaisa ar baltajām cukura pērlītēm. Uzglabāšanai ieliek burciņā un cieši noslēdz ar vāciņu.


Receptes autors:

Dansukker