Ražotājiem

Vistas fileja ingvera marinādē

5 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 4 gab. vistas filejas

  • 2 ēd. kar. svaiga sarīvēta ingvera
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 6 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • sāls un pipari pēc garšas


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Katliņā uzkarsē sīrupu, pievieno sāli, piparus, ingveru un ķiplokus. Vistas fileju pārklāj ar gatavo glazūru un marinē 1 stundu. Uz vidējas uguns pannā gaļu no abām pusēm apbrūnina, liek cepešpannā un cepeškrāsnī turpina cept 200˚C temperatūrā aptuveni 12 minūtes, līdz gatava. Pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”