Ražotājiem

Laša salāti ar puraviem

5 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 800 g laša filejas

  • sāls un malti smaržīgie pipari pēc garšas
  • 2 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
  • 100 g taukvielu cepšanai
  • Salātiem:
  • 1 ābols
  • 1puravs
  • 1 fenhelis
  • 3 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
  • 3 ēd. kar. baltvīna etiķa
  • 2 ēd. kar. olīveļļas
  • sāls un pipari pēc garšas

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Laša fileju apkaisa ar sāli, pipariem un Farīna cukuru, liek cepešpannā, pievieno taukvielas un cep krāsnī 200°C 10 minūtes. Pasniedz sagrieztu šķēlēs kopā ar salātiem. Ābolus, puravus un fenheli sagriež plānās šķēlēs, pievieno sāli, piparus, etiķi, olīveļļu un sīrupu, un visu labi izmaisa. Pasniedz kopā ar laša fileju.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”