Ražotājiem

Rupjmaizes un brūkleņu Panna Cotta

5 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 350 ml saldā krējuma

  • 3 ēd. kar. rupjmaizes rīvmaizes
  • 1 sauja brūkleņu
  • 110 g Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo
  • 1 tējk. Dansukker kanēļa cukura
  • Ogas dekorēšanai


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Saldo krējumu uzvāra, pievieno kanēļa cukuru, želejas cukuru un rīvmaizi, kārtīgi izmaisa. Kad mazliet padzisis, pievieno brūklenes. Gatavo masu lej deserta trauciņos vai glāzēs un atstāj sastingt. Pasniedz dekorētu ar ogām.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”