Ražotājiem

Zirnekļu kēksi

Sastāvdaļas:

  • 100 g margarīna

  • 75 ml piena
  • 150 ml Dansukker niedru cukura &bdquo
  • Demerara&rdquo
  • 2 olas
  • 250 ml kviešu miltu
  • 2 ēd. kar. kakao
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1,5 ēd. kar. kartupeļu miltu
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • Rotājumam:
  • lakricas nūjiņas
  • &bdquo
  • M&
  • Ms&rdquo
  • vai citas apaļas konfektītes konfektes


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj sakarst, bet neļauj vārīties. Sakuļ olas un pievieno cukuru. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, kartupeļu miltiem un vaniļas cukuru, un kopā ar piena maisījumu pievieno olu maisījumam. Piepilda ar mīklu kēksu plātni vai papīra formiņas, ko saliek cepešpannā. Cep krāsns vidusdaļā 225°C apmēram 12 minūtes. Ļauj atdzist. Izrotā.


Receptes autors:

Dansukker