Ražotājiem

Klasiska marināde cūkgaļas kakla karbonādes šašlikam

Sastāvdaļas:

  • 6 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa

  • apelsīnu sula no 3 apelsīniem
  • 1.5 ēd. kar. smalkā jūras sāls
  • 30 g (1 saišķītis) svaiga koriandra
  • 1 ēd. kar. sausa, sasmalcināta koriandra
  • 2 sīpoli
  • 2 cili pipari
  • 50 ml augu eļļas


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Gaļu sagriež vienādos gabalos. Cukura sīrupu uzsilda kopā ar apelsīnu sulu, pievieno pārējās sastāvdaļas, pārlej gaļai un atstāj marinēties 24 stundas.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”