Ražotājiem

Panna Cotta ar karstām zemenēm

Sastāvdaļas:

  • 500 ml saldā krējuma

  • 1 kanēļa standziņa
  • &Scaron
  • ķipsna malta kardamona
  • 100 g Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo
  • Mērcei:
  • 500 g (1 l) zemeņu
  • 2 tējk. saberztu zaļo piparu graudu
  • 2 ēd. kar. Dansukker niedru cukura &bdquo
  • Demerara&rdquo

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Saldo krējumu ar kanēļa standziņu un kardamonu 2 minūtes uzvāra. Iemaisa želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Caur sietu masu salej 4 glāzēs vai bļodiņās. Līdz pasniegšanai atdzesē ledusskapī. Zemenes sagriež gabaliņos, pievieno zaļo piparu graudus, cukuru un uzvāra. Karstās zemenes pasniedz ar desertu.


Receptes autors:

Dansukker