Ražotājiem

Ievārījuma pamatrecepte

Sastāvdaļas:

  • Izmantojot Dansukker ievārījuma cukuru, pašu gatavotais ievārījums vienmēr izdosies. Izvēlieties ogas pēc to pieejamības, gaumes vai garšas. Piedāvājam 3 pamatreceptes variantus atkarībā no tā, cik daudz vai cik saldu vēlaties pagatavot savu ievārījumu. 2 litri ogu

  • 1 kg Dansukker ievārījuma cukura
  • Mazāk salds ievārījums
  • 4 litri ogu
  • 1 kg Dansukker ievārījuma cukura
  • Ievērojiet! &Scaron
  • ajā gadījumā ievārījums būs ilgāk jāvāra.
  • Neliels daudzums
  • 500 g ogu
  • 300 g Dansukker ievārījuma cukura


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Noskalojiet un notīriet ogas. Samaisiet ogas (lielas ogas sagrieziet mazākos gabaliņos) ar ievārījuma cukuru un vāriet 3-10 minūtes atkarībā no ogu veida. Ievārījums nedrīkst būt pārāk biezs vai šķidrs. Noņemiet putas un iepildiet ievārījumu siltās, tīrās burkās. Aizvākojiet un glabājiet vēsā vietā.


Receptes autors:

Dansukker