Ražotājiem

Ērkšķogu, kivi un vīnogu ievārījums

Sastāvdaļas:

  • 350 g zaļo ērkšķogu

  • 350 g kivi
  • 350 g zaļo vīnogu
  • 1 banāns
  • 200 ml ūdens
  • 1 kanēļa standziņa
  • 500 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 1 laima sula un miziņa


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Ērkšķogas nomazgā, noņem galiņus un pārgriež uz pusēm. Nomizo un sasmalcina kivi un banānus. Noskalo vīnogas, pārgriež uz pusēm un izņem sēklas. Visus augļus kopā ar ūdeni un kanēļa standziņu vāra apmēram 10 minūtes, tad pievieno Ievārījuma cukuru, laima sulu un miziņu un vāra vēl 3-4 minūtes, nemitīgi maisot. Noputo. Lej izmazgātās, sterilizētās burkās, aizvāko un uzglabā tumšā vēsā vietā.


Receptes autors:

Dansukker