Ražotājiem

Bezglutēna rabarberu drupatu maize

Sastāvdaļas:

  • 85 g kukurūzas cietes

  • 25 g griķu pārslu
  • 25 g prosas pārslu
  • 80 g Dansukker niedru cukura &ldquo
  • Demerara&rdquo
  • 10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 500 g sasmalcinātu rabarberu
  • 100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
  • 12 g kartupeļu cietes


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Sausās sastāvdaļas ievieto traukā. Pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu vai margarīnu un maisa, līdz masa līdzinās maizes drupatām. Katliņā vāra rabarberus un sīrupu, līdz rabarberi ir mīksti. Iemaisa kartupeļu cieti. Ielej rabarberu masu ietaukotā pīrāgu formā. Pārber ar iepriekš pagatavotajām “drupatām”. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C apmēram 15 minūtes. Rabarberus var aizstāt ar citiem augļiem vai ogām.


Receptes autors:

Dansukker