Ražotājiem

Šokolādes punšs

4 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 400 ml stipras svaigi pagatavotas kafijas

  • 400 ml piena
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 4 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura (var aizstāt ar niedru cukuru &bdquo
  • Demerara&rdquo
  • )
  • 1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 120 ml konjaka
  • Dekorēšanai
  • 150 ml saldā krējuma putukrējumam
  • 2 ēd. kar. Dansukker Niedru sīrupa


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Katliņā uzsilda kafiju un pienu. Pievieno šokolādi un maisa, līdz tā izkususi. Pievieno Farīna cukuru un vaniļas cukuru. Saputo saldo krējumu, līdz tas veido mīkstus izcilnīšus. Sadala konjaku 4 glāzēs. Pārlej šokolādes maisījumu. Virsū liek putukrējuma cepuri un apsmidzina to ar nedaudz sīrupa. Pasniedz nekavējoties.


Receptes autors:

Dansukker