Ražotājiem

Lieldienu kēksiņi "Cālīši"

12 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 300 g Filadelfijas siera

  • 100 ml Dansukker pūdercukura
  • 2 ēd. kar. Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
  • 1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • Dekorēšanai
  • 200 g kokosriekstu skaidiņu
  • 12 veselas mandeles
  • Konfektes


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Pagatavo kēksus pēc receptes saitē. Ļauj atdzist un noņem kēksu formiņas. Sajauc kopā visas glazūras sastāvdaļas. Kokosriekstu skaidiņas viegli apgrauzdē pannā. Apsmērē kēksus ar glazūru. Apviļā kokosriekstu skaidiņās, līdz kēksi pilnībā apklāti. Mandeli iesprauž kā knābīti un no konfektēm izgatavo actiņas, sekstītes un peciņas.


Receptes autors:

Dansukker