Ražotājiem

Lieldienu konfektes

50 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 1 olas baltums

  • 15 ml tropu augļu sulas koncentrāta
  • 250-300 g Dansukker pūdercukura
  • 50 g krāsainu &bdquo
  • M&
  • M&rdquo
  • vai citu apvalkotu šokolādes konfekšu

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Ar dakšiņu viegli sakuļ olu baltumu. Pievieno sulas koncentrātu un pūdercukuru. No masas veido mazas bumbiņas. Izkārto uz folijas vai cepamā papīra un saplacina bumbiņas plakanos plācenīšos. Iespiež katrā šokolādes konfekti un atstāj uz nakti, lai izžūst. No rīta apgriež otrādi un pagaida, līdz izžūst otra puse.


Receptes autors:

Dansukker