Ražotājiem

Auzu pārslu cepumi

Sastāvdaļas:

  • 400 g auzu pārslu

  • 130 g Dansukker Farīna cukura
  • 50 g Dansukker baltā smalkā cukura
  • 180 g mandeļu
  • 100 g rumā izmērcētu kaltētu dzērveņu
  • 75 g sezama sēklu
  • 75 g saulespuķu sēklu
  • 50 g Dansukker Niedru sīrupa
  • 200 g sviesta


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Mandeles sasmalcina. Visas izejvielas sajauc kopā ar mīkstu sviestu. Uz pannas veido cepumus (piciņās vai aplīšos pēc izvēles) un cep cepeškrāsnī 180°C aptuveni 20 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni.


Receptes autors:

Liene Zemīte, "Lapsas māja"