Ražotājiem

Mango cepumi

25 porcijas

Sastāvdaļas:

  • Glazūrai:

  • 100 g mandeļu
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 2 olas
  • 100 ml Dansukker niedru cukura &bdquo
  • Demerara&rdquo
  • Želejai
  • 200 g mango biezeņa
  • 200 ml Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Samaisa kopā mīklas sastāvdaļas un liek mīklu uz 1 stundu ledusskapī. Izrullē mīklu 25x25 cm lielā taisnstūrī. Liek to platā, šaurā cepešplātī. Mandeles sadrupina. Taukvielu izkausē. Olas un niedru cukuru uzkuļ gaisīgās putās un pievieno tām mandeles un taukvielu. Apsmērē ar glazūru mīklas taisnstūri. Cep krāsns vidusdaļā 175°C apmēram 20 minūtes. Katliņā samaisa želejas cukuru ar mango biezeni, uzvāra un pavāra 30 sekundes. Pārsmērē kūku ar želeju. Sagriež 25 taisnstūrīšos.


Receptes autors:

Dansukker