Ražotājiem

Šokolādes kēksi

25 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 2 olas

  • 200 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 150 g sasmalcinātu valriekstu
  • 200 g kviešu miltu
  • 1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 1 tējk. cepamā pulvera


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Saputo olas ar cukuru. Izkausē taukvielas un iemaisa olu masā. Salauž šokolādi gabaliņos un izkausē tvaika peldē vai arī mikroviļņu krāsnī zemā temperatūrā. Iemaisa šokolādi mīklā. Iemaisa miltos vaniļas cukuru un cepamo pulveri. Sasmalcina valriekstus un iemaisa mīklā kopā ar miltu maisījumu. Ielej mīklu kēksu formiņās un cep cepeškrāsns vidū 200 °C aptuveni 12 minūtes.


Receptes autors:

Dansukker