Ražotājiem

Baltās šokolādes brauniji

Sastāvdaļas:

  • 225 g baltās šokolādes

  • 115 g sviesta
  • 2 lielas olas
  • 100 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
  • 70 g miltu
  • 100 g brūkleņu
  • 85 g lazdu riekstu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Balto šokolādi (150 g) un lazdu riekstus sasmalcina. Atlikušo šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē. Olas ar cukuru saputo un iemaisa šokolādes sviesta masā, tad pievieno miltus, cepamo pulveri, sasmalcināto šokolādi, lazdu riekstus un brūklenes. Lej ietaukotā pannā un cep 170°C aptuveni 30 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot koka irbulīti. Ja mīkla nelīp pie irbulīša, tad brauniji ir gatavi. Mazliet atdzisušus var dekorēt ar cukura glazūru, šokolādes krēmu vai krāsainu marcipānu.


Receptes autors:

Dansukker