Ražotājiem

Šokolādes cepumi bez glutēna

Sastāvdaļas:

  • 75 g sviesta

  • 100 g Dansukker pūdercukura
  • 75 g Dansukker brūnā cukura (t.i., niedru cukura "
  • Demerara"
  • , tumšā un gaišā Muscovado cukura vai Nerafinētā cukurniedru cukura)
  • 1 ola
  • 150 g rīsu vai kukurūzas miltu
  • ½
  • tējk. sodas
  • 1 ēd. kar. kakao pulvera
  • 75 g tumšās šokolādes
  • 50 g kaltētu dzērveņu vai ķiršu


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas samaisa, pievieno sasmalcinātu šokolādi, dzērvenes vai ķiršus. Ogas stiprākai garšai var pirms tam izmērcēt rumā. Ar karotīti veido bumbiņas, kārto cepampannā uz pergamenta papīra, pieplacina un cep 180°C aptuveni 10 minūtes.


Receptes autors:

Dansukker