Ražotājiem

Bumbieru un ķirbju ievārījums ar ingveru

Sastāvdaļas:

  • 30 g ingvera saknes

  • 500 g bumbieru
  • 200 g ķirbja
  • Kanēļa standziņa
  • 350 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 1 citrona sula


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Ingvera saknes gabaliņu nomizo un sarīvē skaidiņās. Bumbierus un ķirbi nomizo, sagriež kubiņos, liek katlā, pievieno cukuru, citronu sulu, ingveru un kanēļa standziņu. Var pievienot kādu brūkleni akcentam. Vāra aptuveni 10 - 15 minūtes. Burkas rūpīgi izmazgā un izkarsē cepeškrāsnī. Vāciņus novāra verdošā ūdenī. Ievārījumu pilda sagatavotajās burkās, aizvāko un lēnām atdzesē. Tad novieto vēsumā uzglabāšanai.


Receptes autors:

Dansukker