Ražotājiem

Aromātiskais vistas gardums

4 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 1 kg vistas filejas

  • Marinādei:
  • 6 ēd. kar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
  • 500 ml ūdens
  • 300 g sīpolu
  • 1 ķiploka galviņa
  • 1 tējk. sausa koriandra
  • 1 ēd. kar. smalkā sāls
  • 2 kanēļa mizas
  • 1 ēd. kar. sausa ingvera
  • 1 svaigs čili pipars
  • 100 g svaiga koriandra
  • 2 citronu sula


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Pagatavo marinādi: cukuru sajauc ar ūdeni un liek vārīties. Pievieno ingveru, sauso koriandru, kanēļa mizas, čili piparu, ķiplokus. Vāra, līdz sāk sabiezēt, tad noņem sīrupu no uguns un pievieno sāli, koriandru, sīpolus, citronu sulu. Vistu sagriež gabalos un liek marinādē uz 20 minūtēm vai ilgāk. Grilē vai cep uz pannas.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”