Ražotājiem

Kafijas Panna Cotta

4 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 350 ml saldā krējuma

  • 150 ml piena
  • 130 g Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo
  • 4 ēd. kar. nemaltu kafijas pupiņu vai 1 ēd. kar. šķīstošās kafijas
  • 1 tējk. Dansukker kanēļa cukura
  • Mērcei
  • 200 ml saldā krējuma
  • 100 g tumšās šokolādes


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Saldajam krējumam pievieno pienu, kafijas pupiņas un kanēļa cukuru. Visu uzvāra un atstāj uz 30 minūtēm ievilkties (ja izmanto šķīstošo kafiju, tad nav jāgaida). Masu izkāš caur sietu, pievieno želejas cukuru, izmaisa un vēlreiz uzkarsē. Lej formiņās un atstāj uz 15 minūtēm sastingt. Šokolādi sadrupina un izkausē karsta ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Pievieno siltu saldo krējumu. Pasniedz siltu kopā ar atdzisušo desertu.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”