Ražotājiem

Kokosriekstu un baltās šokolādes Panna Cotta

5 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 150 ml kokosriekstu piena

  • 350 ml saldā krējuma
  • 130 g Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo
  • 100 g baltās šokolādes
  • Mērcei:
  • 1 glāze kazeņu
  • Sula no 1 laima
  • 3 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Kokosriekstu pienā un saldajā krējumā uz lēnas uguns maisot izkausē šokolādi. Tad pievieno želejas cukuru un uzvāra. Karstu lej trauciņos un atstāj uz 15 minūtēm, lai sastingst. Kazenes izberž caur sietu, pievieno izspiestu laima sulu un Zeltaino sīrupu. Pirms pasniegšanas pārlej gatavajam desertam.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”