Ražotājiem

Siltā rabarberu un svaigā siera kūka ar kanēļa parfē

Sastāvdaļas:

  • 1 kg svaigā siera

  • 3 olas
  • 6 ēd. kar. Dansukker cukurbiešu cukura
  • 1 ēd. kar. miltu
  • 100 g rabarberu
  • 4 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
  • 1 ēd. kar. Dansukker Kanēļa cukura
  • 100 ml ūdens
  • 4 olu dzeltenumi
  • 300 g putukrējuma


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Svaigo sieru saputo ar olām un balto cukuru. Pievieno miltus. Rabarberus sīki sakapā ar nazi vai smalcinātāju un pievieno masai. Pilda formiņās un cep krāsnī 180°C 25 minūtes. Farīna un kanēļa cukurus sajauc, pievieno 100 g ūdens un savāra sīrupā. Karsto sīrupu lēni lej uz olu dzeltenumiem, vienlaicīgi kuļot, līdz izveidojas stingras putas. Gatavu iemaisa putukrējumā. Masu saliek deserta trauciņos un saldētavā sasaldē.


Receptes autors:

Dansukker