Ražotājiem

Tumšās šokolādes Panna Cotta ar smiltsērkšķu mērci

5 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 350 ml salda krējuma

  • 150 ml piena
  • 130 g Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo
  • 4 ēd. kar. kakao (bez piedevām) Mērcei:
  • 200 ml smiltsērkšķu sulas
  • 50 ml saldā krējuma
  • 2 ēd. kar. Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Pienu, saldo krējumu un kakao rūpīgi izmaisa un uzvāra. Pievieno želejas cukuru, izmaisa, vēlreiz uzvāra un lej formiņās vai glāzēs. Smiltsērkšķu sulu uzvāra un pievieno saldo krējumu un želejas cukuru. Visu vēlreiz uzvāra. Kad mazliet padzisis, pārlej šokolādes desertam un atstāj uz 15 minūtēm, lai sastingst.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”