Ražotājiem

Valriekstu un žāvētu plūmju Panna Cotta ar dzērveņu mērci

5 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 350 ml salda krējuma

  • 150 ml piena
  • 130 g Dansukker želejas cukura &bdquo
  • Multi&rdquo
  • 100 g drupinātu valriekstu
  • 100 g žāvētu plūmju Mērcei
  • 1 glāze dzērveņu
  • 150 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Sasmalcina plūmes un pamīšus ar riekstiem izkārto 5 glāzēs. Pienu un saldo krējumu uzvāra un pievieno želejas cukuru, kārtīgi izmaisa, uzvāra. Pārlej glāzēs izkārtotajiem augļiem. Dzērvenes kopā ar sīrupu vāra 3 minūtes. Gatavu masu blenderī sasmalcina un izberž caur sietu. Pasniedz atdzesētu kopā ar desertu.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”