Ražotājiem

Vistas fileja ar tumšo Muscovado

Sastāvdaļas:

  • 3 vistas filejas

  • 30 g svaiga ingvera
  • 1 ola
  • 2 ēd. kar. kartupeļu cietes
  • Eļļa cepšanai
  • 3 ēd. kar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
  • 80 ml sojas mērces
  • 1 sīpols
  • 1 svaiga paprika
  • Saišķis lociņu


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež strēmelītēs, pievieno rīvētu ingveru, olu, kartupeļu cieti. Marinē vienu stundu, tad cep sakarsētā eļļā, līdz gaļa kļūst kraukšķīga. Gatavo vistu liek pannā, kurā izkausēts cukurs ar sojas mērci, pievieno sagrieztu sīpolu, papriku, un aši apcep 2 minūtes uz ļoti lielas uguns. Pasniedz ar lociņiem.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”