Ražotājiem

Kanēļa pirkstiņi ar tumšo šokolādi

Sastāvdaļas:

  • 4 olu baltumi

  • 250 g Dansukker cukurbiešu cukura
  • 2 tējk. malta kanēļa
  • 1 šķipsna sāls
  • Tumšā šokolāde dekorēšanai

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Mandeļu miltus izsijā un samaisa kopā ar pūdercukuru un kanēli. Olu baltumus saputo, pievieno cukuru un šķipsniņu sāls. Izsijātos miltus pievieno olu putām. Masu pilda dekorēšanas tūtā un uz cepampapīra izspiež "pirkstiņus". Pirms cepšanas ļauj pastāvēt 5 minūtes istabas temperatūrā. Cep 180ºC apmēram 5-6 minūtes.


Receptes autors:

Jānis Kairis, kafejnīca "Kairi"