Ražotājiem

Dārzeņi ar Tumšo cukura sīrupu

4 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 1 pastinaks

  • 1 biete
  • 1 kālis
  • 1 burkāns
  • 1 citrona sula
  • ½
  • selerijas saknes
  • 2 ēd. kar. Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 1 šķipsna sāls
  • 2 ēd. kar. sakapātu zaļumu (pētersīļi un svaigs koriandrs)


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Dārzeņus nomizo, sagriež pēc vēlēšanās, applaucē verdošā sāls ūdenī, līdz pusmīksti. Dārzeņus sajauc ar cukura sīrupu, citrona sulu, sāli un zaļumiem. Liek krāsnī un cep 200ºC, līdz gandrīz mīksti.


Receptes autors:

Lauris Aleksejevs, restorāns „36.līnija”