Ražotājiem

Kakla karbonādes cepetis Sirmais & Dreibants garšvielās

Sastāvdaļas:

  • 2,5 kg cūkas kakla karbonādes

  • 4 ķiploku daiviņas (rupji sakapātas)
  • 1 svaiga rozmarīna zariņš
  • 1 svaiga timiāna zariņš
  • 1 ēd. k. Dansukker tumšā Muscovado cukura
  • 8 ēd. k. olīveļļas
  • 1 paciņa Sirmais &
  • Dreibants garšvielu maisījuma cepetim

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Gatavo marinādi no olīveļļas, ķiploka, rozmarīna, timiāna, tumšā Muscovado cukura un Sirmais & Dreibants garšvielām. Visu rūpīgi samaisa, ierīvē gaļu un atstāj uz 2–4 stundām. Tad ietin folijā, liek uz cepampannas un cep 180 °C temperatūrā 2,5 stundas. Bauda kopā ar karstu upeņu sulu.


Receptes autors:

Ēriks Dreibants, "3 pavāru restorāns"