Ražotājiem

Biscotti

Sastāvdaļas:

  • 215 g miltu

  • 160 g cukura
  • 5 g cepamā pulvera
  • 60 g eļļas
  • 2 olas
  • 10 g vaniļas cukura
  • 150 g mandeļu
  • 100 g žāvētu dzērveņu
  • 100 g rozīņu
  • 3 g sāls
  • 100 g Dansukker cukurbiešu cukura

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Miltus, sāli, cukuru, cepamo pulveri un vaniļas cukuru samaisa. Pievieno eļļu un visu sastrādā vienmērīgā masā. Pievieno olas, žāvētās ogas un riekstus. Mīklu izliek uz miltiem apkaisītas virsmas, veido no tās iegarenus ruļļus un kārto tos uz cepampapīru apklātas cepešpannas. Cep cepeškrāsnī 160 С˚ temperatūrā 20 minūtes. Kad gatavs, sagriež 1 cm biezās šķēlītēs, kārto uz cepešpannas guļus un cep vēl 15 minūtes 150 С˚ temperatūrā.


Receptes autors:

Darja Portnih, konditore