Ražotājiem

Santos café

Sastāvdaļas:

  • 20 g tumšās šokolādes

  • 100 ml vārīta ūdens
  • 1/4 tējk. sāls
  • 700 ml stipras kafijas
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 1/2 tējk. smalki samalta kanēļa
  • 8 Dansukker brūnie cukura graudi
  • 4 plāni apelsīna miziņas gabaliņi (apmēram 1 x 5 cm)
  • 80 ml ruma (pēc izvēles)

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Izkausē šokolādi mikroviļņu krāsnī vai karstā ūdenī. Pielej vārītu ūdeni. Maisa, līdz konsistence ir viendabīga. Pielej kafiju, pieber vaniļas cukuru un kanēli un labi samaisa. Sasildītās krūzītēs ieliek pa 2 cukura graudiem, ielej kafiju un ieliek vienu apelsīnu mizas gabaliņu. Pēc vēlēšanās pievieno rumu.


Receptes autors:

Dansukker