Ražotājiem

Aveņu suflē

4 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 4 olu baltumi

  • 100 g Jelgavas cukura
  • 150 g aveņu
  • Jelgavas cukurs veidnīšu izkaisīšanai
  • Sviests vai margarīns veidnīšu ietaukošanai
  • Dekorēšanai:
  • Dansukker pūdercukurs

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Ietauko četras nelielas suflē veidnītes un izkaisa ar cukuru. Sasilda cepeškrāsni līdz 150°C. Sakuļ olu baltumus stingrās putās, pakāpeniski pievienojot cukuru. Avenes iecilā uzputotajos olu baltumos. Sadala masu pa veidnītēm un cep krāsns apakšējā daļā apmēram 25 minūtes. Apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz nekavējoties.


Receptes autors:

Dansukker