Ražotājiem

Baltā šokolādes kafija

4 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 100 g baltās šokolādes

  • 600 ml piena ar vidēju tauku saturu
  • 200 ml stipras kafijas
  • 8 gab. Baltā cukura nūjiņas
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 12 svaigas piparmētru lapiņas
  • 100 ml putukrējuma

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Šokolādi sasmalcina. Vienmērīgi maisot, katliņā uzkarsē pienu, kam pievienots cukurs, vaniļas cukurs, šokolāde un puse piparmētru lapiņu. Pagaida, līdz masa sabiezē. Pagatavo kafiju. Ielej tasītēs 1 daļu kafijas un 2 daļas piena. Izveido putukrējuma cepuri un dekorē ar piparmētru lapiņām.


Receptes autors:

Dansukker